

The Brickyard Vintage Racing Invitational

Indianapolis Motor Speedway, Indianapolis, IN.

June 14-18, 2017

Battery Tender Global MX-5 Cup <u>Registration</u>		Battery Tender Global MX-5 Cup Meetings		Battery Tender Global MX-5 Cup Technical Inspection Hours	
Wed.	6/14 - 10:00 am - 5:00 pm (MX-5 Cup Series Trailer)	<u>Mandatory [</u>	Driver/Crew Chief Meeting	Mandatory safety inspection will be on Wednesday. Please insure your cars are compliant prior to lining up at tech.	
Thurs. Fri. Sat.	6/15 - 9:00 am - 5:00 pm 6/16 - 8:00 am - 5:00 pm 6/17 - 9:00 am - 3:00 pm	Thurs. 6/15 Location: Media Center	Time 9:00 am	Wed. 6/14	9:00 am – 12:00 pm <u>1:00 pm – 6:00 pm</u> 8:00 am – 12:00 pm
	6/18 (No MX-5 cup registration) <u>tion:</u> (Thursday - Saturday) Administration Bldg. 16 th . street	Mandatory I Saturday Time: Location: TBD	Drivers Autograph Session 6/17 12:00 pm – 12:30 pm	Fri. 6/16	2:00 pm – 6:00 pm 8:00 am – 12:00 pm 2:00 pm – 4:00 pm 8:00 am – 12:00 pm 1:00 pm – 4:00 pm

Wednesday, June 14

8:00 am - 11:00 amTransporter Load-in - Battery Tender Global MX-5 Cup (Tunnel-16th. Street)
(Paddock location and map will be sent once complete)2:30 pm - 3:10 pmTest session 1 - Battery Tender Global MX-5 Cup presented by BFGoodrich Tires (40 Min.)4:50 pm - 5:30 pmTest session 2 - Battery Tender Global MX-5 Cup presented by BFGoodrich Tires (40 Min.)6:30 pmDrivers' Meeting--2nd Meeting--Media Center

Thursday, June 15

Load-in Trans Am TA2		
Last-Chance Driver's MtgComp. Director Office		
SVRA Tech Inspection Gas Alley Garage "C32"		
Group 2	Practice 1	
Groups 1, 3, 4	Practice 1	
Group 9	Practice 1	
Group 6	Practice 1	
Group 8	Practice 1	
Groups 5, 7	Practice 1	
Groups 10, 12	Practice 1	
Group 11	Practice 1	
TA/TA3/TA4	TEST 35 min	
Lunch Break		
Practice #1	Battery Tender Global MX-5 Cup presented by BFGoodrich Tires (30 Min.)	
Group 2	Practice 2	
	Last-Chance Dri SVRA Tech Insp Group 2 Groups 1, 3, 4 Group 9 Group 6 Group 8 Groups 5, 7 Groups 10, 12 Group 11 TA/TA3/TA4 Lunch Break Practice #1	







Thursday, June 15 – Continued

1:50 pm	Groups 1, 3, 4	Practice 2
2:15 pm	Group 6	Practice 2
2:40 pm	Group 9	Practice 2
3:05 pm	Group 8	Practice 2
3:30 pm	Groups 5, 7	Practice 2
3:55 pm	Groups 10, 12	Practice 2
4:20 pm	Group 11	Practice 2
4:45 pm	TA/TA3/TA4	Practice 1 30 min
5:15 pm	Practice #2	Battery Tender Global MX-5 Cup presented by BFGoodrich Tires (30 min.)

Friday, June 16

8:00 am	TA2	TEST (35 min.)
8:35 am	Groups 5, 7	Qualifying 1
8:55 am	Group 6	Qualifying 1
9:15 am	Group 11	Qualifying 1
9:35 am	Groups 1, 3, 4	Qualifying 1
9:55 am	Groups 10, 12	Qualifying 1
10:00 am	Tire scanning -	Battery Tender Global MX-5 Cup presented by BFGoodrich Tires (30 min.)
10:15 am	Group 8	Qualifying 1
10:35 am	Vintage Motor	cycles
10:55 am	Group 9	Qualifying 1
11:15 am	Group 2	Qualifying 1
11:35 am	Indy Legends P	ro/Am - Practice (30min.)
12:05 pm	TA/TA3/TA4	Practice 2 (25 min.)
12:30 pm—1:30 pm	LUNCH BREAK	
1:30 pm	Qualifying	Battery Tender Global MX-5 Cup presented by BFGoodrich Tires (30 min.)
2:00 pm	Groups 5, 7	Qualifying 2
2:20 pm	Group 11	Qualifying 2
2:40 pm	Group 8	Qualifying 2
3:00 pm	Group 9	Qualifying 2
3:20 pm	Group 6	Qualifying 2
3:40 pm	TA2	Practice 1 (25 min.)
4:05 pm	Vintage Motor	cycles
4:25 pm	Groups 10, 12	Qualifying 2
4:45 pm	Groups 1, 3, 4	Qualifying 2
5:05 pm	Group 2	Qualifying 2
5:25 pm	Group 2 TA/TA3/TA4	Qualifying 2 Qualifying (30 min.)
	•	







Saturday, June 17

7:30 am - 12:00 pm	Tech Inspection	Tech Inspections SVRA		
8:00 am – 4:00 pm	Indy Legends R	Indy Legends Race Car Concours		
10:00 am	Hagerty Car Sh	ow		
8:00 am	Group 2	Feature Race 1		
8:30 am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 1		
9:00 am	Group 9	Feature Race 1		
9:30 am	Groups 5, 7	Feature Race 1		
10:00 am	Groups 10, 12	Feature Race 1		
10:30 am	Group 11	Feature Race 1		
11:00 am	Vintage Motor	rcycles		
11:15 am	Group 8	Feature Race 1		
11:45 am	TA2	Practice 2 (30 min.)		
12:00 pm – 12:30 pm	Mandatory Dr	ivers Autograph session – (Location TBD) Battery Tender Global MX-5 Cup		
12:15 pm—1:15 pm	LUNCH BREAK			
12:15 pm	Indy Legends C	harity Pro/Am Fan WalkPit Lane Grid		
12:45 pm	Driver Introduc	ction/National Anthem		
1:15 pm	Indy Legends C	Indy Legends Charity Vintage Pro/Am (50min.)		
2:45 pm	Vintage Motor	cycles		
3:00 pm	TA2	Qualifying (20 min.)		
3:25 pm	Group 6	Feature Race 1		
3:55 pm	TA/TA3/TA4	Feature Race (75 min)		
5:10 pm	Race #2	Battery Tender Global MX-5 Cup presented by BFGoodrich Tires (45 Min.)		
6:00 pm - 6:20 pm	Indy Roadster	Legends Oval Only Sessions		
6:20 pm – 6:45 pm	Hagerty Car Sh	ow Exhibition Laps		
6:00 pm	SVRA/Brickyar	d Celebration @ Plaza Pavilion (Featuring "The Guess Who – 7:00pm)		







Sunday, June 18

8:00 am - 9:00 am	Vintage Classic Enduro (60 mins.)			
End.#1	(Grps 1, 2, 3, 4, 5a, 6a, 8) (1 pit stop)			
9:15 am - 10:15 am	Historic GT/GTP Enduro (60 mins.)			
End.#2	(Grps 5b,6b,7,9,10,11, 12) (1 pit stop)			
10:20 am	Vintage Motorcycles			
10:35 am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 2		
11:00 am	Group 8	Feature Race 2		
11:25 am	Group 2	Feature Race 2		
11:50 am	Group 9	Feature Race 2		
12:15 pm	Vintage Motorcycles			
12:30 pm—1:30 pm	LUNCH BREAK - Indy Roadster Legends Oval Sessions – (40 min)			
1:30 pm	Groups 5, 7	Feature Race 2		
1:55 pm	Group 6	Feature Race 2		
2:20 pm	Groups 10, 12	Feature Race 2		
2:45 pm	Group 11	Feature Race 2		
3:10 pm	TA2 Feature	Race (75 min.)		
4:25 pm	Indy Roadster Legends Oval Sessions			
5:00 pm	End of on track activities			



