

### **Streets of Toronto**

Toronto, Ontario, Canada July 14-16, 2017

(Eastern Standard Time)

# Battery Tender Global MX-5 Cup Registration

Thurs. 7/13 - 12:00 pm - 5:00 pmFri. 7/14 - 7:00 am - 5:00 pmSat. 7/15 - 8:00 am - 3:00 pmSun. 7/16 - 8:00 am - 10:00 am

#### Location:

Enercare Center Salon 110 100 Princes' Blvd.

Toronto, ON M6K 3C3, Canada

# Battery Tender Global MX-5 Cup Meetings

### **Mandatory Driver/Crew Chief Meeting**

**Thurs.** 7/13 Time 4:00 pm

Location:

**ECC Presentation Room** 

# Mandatory Top 10 Drivers in points <u>Autograph Session</u>

Note: all drivers are encouraged to participate

**Friday** 7/14 Time 2:00 pm – 2:30 pm **Location:** 

ECC Atrium (west end)

# Battery Tender Global MX-5 Cup Technical Inspection Hours

Mandatory safety inspection will be on Thursday.
Please insure your cars are compliant prior to lining
up at tech.

Thurs. 7/13	8:00 am – 12:00 pm 1:00 pm – 5:00 pm
<b>Fri.</b> 7/14 (Open for teams) 7:00 am – 9:00 am 1:00 pm – 4:00 pm	
<b>Sat.</b> 7/15	8:00 am – 10:00 am 1:00 pm – 5:00 pm
<b>Sun.</b> 7/16	7:30 am – 9:30 am

### **Up-Dated: 7/10/17**

\* Battery Tender Global MX-5 Cup – Team Owners' Meeting (Re-scheduled)

Friday July 14th. - Time: 3:30 pm - 4:30 pm, Location: ECC Presentation Room

\* Race Control Tour for Drivers - Friday July 14th. 1:30 pm - 2:00 pm

### Tuesday, July 11

7:00 am (Lot Opens)

Staging Lot, north west side of Exhibition Place Lot 4 entry located on Saskatchewan Road via Dufferin St

(Please do not arrive prior to 7:00 am on Tuesday as you will not be able to access the lot) (Please refer to the 2017 HIT Ex Place Grounds Load-In document emailed 6/28)

### Wednesday, July 12

10:00 am
Paddock Load In Porsche GT3 Cup Challenge Series
11:00 am
Paddock Load In Verizon IndyCar Series Teams
Paddock Load In Battery Tender Global MX-5 Cup

2:00 pm Paddock Load In MRTI Load In

2:00 pm Paddock Load In NASCAR Pitny's Series

### Thursday, July 13

2:30 pm - 3:30 pm

Promoter Track Walk (60 min.) All Participants Welcome, Golf Carts, Tuggers or Walking Only! Two wheeled vehicles are NOT allowed! NO Bikes, motorized scooters, NO motor bikes or cars!







Friday, July 14

8:00 am - 8:25 am Practice #1 - Battery Tender Global MX-5 Cup presented by BFGoodrich Tires (25 min.)

8:35 am - 9:05 am USF2000 Practice #1 (30 min.) 9:20 am - 9:50 am GT3 Practice #1 (30 min.)

10:05 am - 10:30 am Practice #2 - Battery Tender Global MX-5 Cup presented by BFGoodrich Tires (25 min.)

10:40 am - 11:25 am Verizon IndyCar Series Practice 1 (45 min.) 11:40 am - 12:40 pm NASCAR Pinty's Series Practice #1 (60 min.)

12:30 pm - 1:30 pm IndyCar Driver Autograph Session Location ECC Atrium (west end)

12:55 pm - 1:15 pm USF2000 Qualifying #1 (20 min.)

1:30 pm - 2:00 pm Race Control Tour for Drivers

1:30 pm - 2:00 pm INDY LIGHTS Practice #1 (30 min.)

2:15 pm - 3:00 pm Verizon IndyCar Series Practice #2 (45 min.)
3:05 pm - 3:20 pm Verizon IndyCar Series Pit Stop Practice (15 min.)

3:30 pm – 4:30 pm Battery Tender Global MX-5 Cup – Team Owners' Meeting – ECC Presentation Room

3:35 pm - 4:35 pm NASCAR Pinty's Series Qualifying (60 min.)

4:50 pm - 5:20 pm GT3 Practice #2 (30 min.)

5:35 pm - 6:00 pm Qualifying - Battery Tender Global MX-5 Cup presented by BFGoodrich Tires (25 min.)

Saturday, July 15

8:00 am - 8:20 am USF2000 Qualifying #2 (20 min.) 8:35 am - 9:00 am USF2000 Qualifying #2 (20 min.)

9:15 am - 9:45 am GT3 Qualifying (30 min.)

10:00 am - 10:45 am Verizon IndyCar Series Practice #3 (45 min.)

11:00 am - 11:45 am Race #1 - Battery Tender Global MX-5 Cup presented by BFGoodrich Tires (45 min.)

12:00 pm - 12:45 pm USF2000 Race #1 (45 min.) 1:00 pm - 2:00 pm INDY LIGHTS Race #1 (60 min.)

2:15 pm - 3:30 pm Verizon IndyCar Series Qual. / Firestone Fast 6 (75 min.)

3:45 pm - 5:05 pm NASCAR Pinty's Series Race (80 min.)

5:20 pm - 6:05 pm GT3 Race #1 (45 min.)

Sunday, July 16

9:00 am - 9:30 am INDY LIGHTS Qualifying #2 (30 min.)

9:40 am - 10:20 am USF2000 Race #2 (40 min.)

10:35 am - 11:15 am Race #2 - Battery Tender Global MX-5 Cup presented by BFGoodrich Tires (40 min.)

11:30 am - 12:00 pm Warm Up (30 min.)

12:15 pm - 1:25 pm INDY LIGHTS Race #2 (70 min.)

1:40 pm - 2:25 pm GT3 Race #2 (45 min.) 3:02 pm Driver Introductions

3:40 pm DSYE & 3:47 PM Green Flag Verizon IndyCar Series Race - 85 Laps



